kolmapäev, 8. september 2010

Sky is the limit

Ettevõtlusest ja ettevõtjatest kirjutatakse meil uudistes peamiselt siis, kui keegi suure kolinaga pankrotti läheb või altkäemaksuvõtmisega vahele jääb. Või siis vähemalt halatakse vahetpidamata, kui õudne ja halb kõik on.  Kui kellelgi juhtub vahepeal ka natuke hästi minema, ilmub vägal heal juhul sellest näpuotsasuurune nupuke päevalehe kaheteistkümnendal leheküljel. Mooramaa mees on oma töö teinud, maksuraha valmis tootnud. Nüüd võib mooramaa mees minna, muidu läheb ehk uhkeks.
Tegelikult on mul sellest, mida uudised kirjutavad, üsnagi poogen.
Sellegipoolest oli isegi minusugusel paadunud skeptikul presidendi käepigistust vastu võttes kõrvusttõstetud tunne. Peaauhind pole meie liigas, aga kõrvalosatäitja Oscari saime küll.
Koju sõitsin seda lugu kuulates:

Uudis sõpradega jagamiseks on siin.

4 kommentaari:

Bianka ütles ...

Õnnitlen ja patsutan õlale!

Kusjuures lugesin seda uudist lehest, aga kuna see nimekiri pikk oli, siis jäid kuidagi tuttavad kahe silma vahele!

soodoma ja gomorra ütles ...

tahad sa äkki öelda,millisesse ettevõttesse sina end panustad:)?

kukupai ütles ...

Väga tore :)

MUHEDIK ütles ...

Oi, õnnitlen! Veidi hilja küll, aga ikka parem kui mitte midagi. See on ikka väga kõva saavutus kõigi nende kettide ja muude värkide hulgas.

Aga ajakirjanikud arvavad, et selline uudis ei müü. Nende meelest ihkab rahvas verd ja seksi ja muu ei minevat korda. Aga kui ma laupäeval vaatasin sadu hoopis teiste huvidega inimesi, siis tundub küll, et ajakirjanikud ei ela meie hulgas.