pühapäev, 26. september 2010

Reisipohmelus

Õnneks paistis Tallinnas vähemalt päike ja ka eilne päev oli suviselt soe ja päikeseline, polnudki nii raske. Täna see-eest lajatas sügismasendus täie rauaga, külm, niiske, pime, kurgede hale kruu-kruu puudelatvadele laskunud hallis taevas.
Lisaks ei mingit entusiasmi homse töölemineku suhtes. Kuigi puhanud peaks olema tõesti hästi, nädal aega ei mingit internetti, mitte ühtegi vastuvõetud telefonikõnet - võõraid numbreid ma sellisel reisil vastu ei võta ja tuttavad ei helistanud. Sellegipoolest on pigem trammi alla jäänud vihmavarju tunne, tahaksin kusagile nurka pugeda (soovitavalt teki sees ja kamina läheduses) ja lihtsalt vait olla...mitu-mitu päeva.
Suure surmaga sain täna lõpuks kohvri tühjaks ja homme tuleb hakata järgmist pakkima.
Ja pikk ja vastik sügis on alles oma teekonna alguses. Ja aega, nagu alati, ei jätku õieti millekski. Kuigi tõesõna, tahaks lihtsalt molutada ja tukkuda. Mängida ja hängida Raamatut lugeda. Laiselda.
Vähemalt kavatsen seda kõike teha tänase õhtu järelejäänud tunnid.

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Eh, Sa vähemalt said pärast reisi veidi kodus lebotada, mul läks kohe töötegemine täie tambiga lahti...

soodoma ja gomorra ütles ...

ma ka mõtlen, et miks just sel aastal ja selle aasta sügise tulekuga on kuidagi eriliselt raske kaubale saada. mitte kuidagi hing ei kipu leppima.
liiga järsk üleminek oli vist.

vahel on hea,kui aega lebotamiseks ei jätku. jääb vähem aega kurb olla.
kohustused viivad ju edasi.