reede, 11. veebruar 2011

Jorr...

Tervis on kehvapoolne olnud juba paar nädalat, mingid kõhujamad, kevadväsimus jnejnejne. Siiamaani püsisin püsti peamiselt vist aastaaruandekoosoleku pinges, aga kui see eilsega läbi sai, siis kukkus kokku ka enesetunne. Täna on olnud kõige enam külastatatud ruumiks olnud tualett, kõik, mis sisse läheb, sealt kohe ka välja tuleb kas nii- või naapidi ja koerte hotellist äratoomiseks ja lumelükkamiseks vilistasin kohale ekskaasa. Et kui tema juba minu autot ekspluateerib (on ikka tahtmist igapäevaselt sõita autoga, mis võtab 16 liitrit sajale), siis mul on ka moraalne õigus teda ennast ekspluateerida.
Viimane nädal Riias oli töiselt küll eduline, olmeliselt aga üpriski kohutav. Kui keegi soovitab teil minna hotelli Jurmala Spa, siis minu siiras soovitus on, et ärge jumala pärast minge. Mõistlikum on telgis ööbida, vähemalt raha jääb alles. Toad on räpased ja haisevad, suitsetada võib ainult õues, saunad on mustad, basseini vesi sogane, basseini kummipõhi mitmest kohast lahti ja teenindajad ülbed ja mornid. Kõige krooniks esitati viie inimese kolme päeva toiduarveks 650 eurot, seejuures oli toit rasvane, maitsetu ja mittemidagiütlev ja hotellist väljatshekkimisel kulus vastuvõtuleti hapude nägudega  tüdrukutel arve vormistamiseks üle poole tunni. Hea, et me autoga olime, lennukist oleks kindla peale maha jäänud. Kojugi jõudsin tänu sellele alles kell üks öösel. Algne plaan oli küll alles reedel tagasi sõita, aga neljapäeva õhtuks oli hotell nii jäledaks ja viie sõidutunni kaugusel asuv kodu nii kalliks muutunud, et otsustasime siiski pimedas startida.
Tagantjäreletarkusena oli otsus õige, tänase enesetundega oleks sõitmine päris keeruliseks osutunud.
Nüüd üritan maja soojemaks kütta, külastan iga veerand tunni tagant maja kõige väiksemat ruumi ja loodan sellele, et ehk on homme parem.

3 kommentaari:

Hundi ulg ütles ...

Kevadväsimusega on sellel aastal kuidagi eriline. See, et ise väsin mittemillestki, hea küll. Kuid liiga palju inimesi kurdavad sellel aastal kiiret väsimust, unisust ja unehäireid. Ei tea küll, milles asi.

Aga arsti peaksid Sa küll külastama. See pealesunnitud "dieet" pole ju õige.

Nodsu ütles ...

Kiiret paranemist ja tervise taastumist! Selliste atakkide puhul mõtlen ise tavaliselt, et eks mõnikord ole selline organismi puhastumine vajalik, kuigi selle üle elamine on äärmiselt kurnav...
Riias hotellides ise küll ööbinud ei ole, kuid emotsioonide osas on negatiivne alati positiivsest üle löönud - kas tegu on siis kokkupuutest kohalikega, lihtsalt sealne kohalik keskkond vmt...

lishu ütles ...

soovitan pruukida aloe mahla, saadaval apteegis!