reede, 13. märts 2009

Tagasi kodus

Nagu oligi arvata, päikesereisijat minust ei ole. Nüüd on see ka praktikas tõestatud. Et töömõtteid peast välja saada, oleks midagi sisukamat vaja, kui lihtsalt palmi all looderdamine. Kui aus olla, siis ei saanudki tööprobleeme peast välja. Võib-olla kõige viimasel päeval.
Kes reisimuljeid tahab lugeda, leiab need siit.
Nüüd vist peab minema lund lükkama, lootuseks, et ehk sulab ise ära, on seda valget asja veits paljuvõitu. Kontrastid missugused, üleeile veel +26 ja päike, nüüd +2, lumi põlvini, aga päike õnneks kah olemas.

2 kommentaari:

Bianka ütles ...

Eile reisimuljed ei avanenud, aga täna sain pihta. Meil oli saare ringreis teistsugune, tomateid ja kitsi küll ei vaadanud. Käisime ühes väga armsas linnakeses, kus mina raiskasin asjatult aja õlut limpsides, kuna ei arvanud, et tasub poodidesse minna. Viimasel hetkel poekesest läbi astudes sain aru, et see oli viga. Jõudsin valida ainult ühe ilusa sõrmuse, aga seal oli palju huvitavat, mida turismilõksudest ei leia.

Kas lõhnaõli ostsid? Need olid seal poole odavamad kui meil. Täiesti ehtsad sealjuures.

Eve Piibeleht ütles ...

Kuigi ma lubasin, et käin lõhnaletist kaarega mööda, sest tankisin mingi X-lennujaama soodusmüügis detsembris päris korralikult, leidsin ikkagi Hermese lõhna, millele vastu panna ei suutnud. Jardin du Mediterraen, kõik vahemere aedade lõhnad...