esmaspäev, 12. oktoober 2009

Palun abi kadunud koera leidmisel

Eilse sõjardite põmmutamismängude käigus läks koduõuelt Pakri poolsaarel kaduma 11-aastane kolli, kes varemalt pole eriti pauku kartnud. Koer on isane, kastreeritud, sõbralik, võõraste suhtes natuke umbusklik (ei lase end puudutada). Koer on terve ja vaktsineeritud, kiipi ega kaelarihma polnud, sest reeglina ta koduõuelt vabatahtlikult ei lahku. See on tema 11 eluaasta jooksul esimene kord kaotsi minna.
Olen tänulik igasuguse informatsiooni eest. Meiliaadress evepiibe@gmail.com
Lisaks sai minust eilse magamata ja nutetud öö jooksul täielik patsifist ja ma kavatsen algatada allkirjade kogumise selle jälgi polügooni vastu elamisalade vahetus läheduses. ON absurdne, et olukorras, kus lasteaedade jaoks ei jätku raha, on riigil piisavalt vahendeid selleks, et pühapäevasel päeval hommikul kella kaheksast päeval kella neljani maksumaksja raha õhku põmmutada, kurdistades kohalikke elanikke, lõhkudes nende aknaid ja tappes nende koeri???
EDIT: ja kui mõni IT-asjatundja on võimeline abi pakkuma allkirjade kogumiseks netilehekülje ülespanekul, oleksin väga tänulik. Kontakti saab samal meilil.

6 kommentaari:

Emmeliina ütles ...

Kirjutan juba mõttes alla!

sille ütles ...

Ja kas nad ei peaks vähemalt ette hoiatama, just nimelt koduloomade kinnihoidmise mõttes???
Kirjutan kah alla.

w ütles ...

Kui keegi teine mingit it-entusiasmi ei peaks ilmutama, võid ühendust võtta wildikas[at]hotmail.com.

Kui Sa seda veel teinud ei ole, siis mõnest raadiojaamast võiks ka ehk koera kadumise läbi lasta.

Bianka ütles ...

Käin ikka vaatamas, ega pole häid uudiseid. Kurb, kui sõber enam tagasi ei tulegi.

Olen näinud, kui hirmunud naabrite koerad uusaasta saluudi ajal on, mis siis terve päeva pikkusest paugutamisest rääkida. Sellest peaks küll ümberkaudsetele elanikele ette teatama.

Helina A. ütles ...

Käin ka pidevalt vaatamas ja uurimas, ega häid uudiseid pole..

Paneksin kah kohe allkirja alla, et see paugutamine ära lõpetataks!!! Elan suhteliselt metsa ääres ja sõjaväeõppuste paugutamised kostuvad siiani. Kui ägedamaks kõmmutamiseks läheb, on koerad endast väljas. Aiast välja nad küll ei pääse, et jooksu pista, kuid nende pisikesi närvirakukesi hävitab see ikkagi!

Kuhu ma veel allkirja alla paneks, on see, et enam ei müüdaks igal pool õhupüsse. Õhupüss on ikkagi relv, millega võib viga teha ja seda poleks igale lapsele(või lapsemeelsele) vaja. Mitu head sõpra on oma perekonnaliikme(kassi) kaotanud just selle pärast, et keegi haige inimene on õhupüssiga tema peal sõda mänginud!

Miks ometi pole karmimaid karistusi neile õudsetele inimestele, kel süda rinnust kaotsi läinud?

Igal juhul hoian ma pöialt, et sõber koju tagasi tuleks! Kuuluta raadios, et koer on kaduma läinud. Nii mõnigi on oma sõbra nii tagasi saanud(või kuulutused postidele.. kus rohkem inimesi liigub).
Ja kui miskiks allkirjade kogumiseks läheb, siis mina olen käpp!

Aidi ütles ...

Oh jumal.
Hoiame koos oma elukatega teile pöialt (käppi), et te ikka teineteist taas üles leiaksite! Kant on kauge ja muuga me siit aidata ei saagi. Aga ma tean väga hästi, mis tunne on, kui koer kadunud.