kolmapäev, 3. märts 2010

Kinnisvarakuulutus

Niisiis, kuna juba on küsitud, siis panen teate üles:
Alates aprillist üürile anda 2-toaline kõigi mugavustega korter suurusega 49,6m2 Pelgurannas Sõle ja Sitsi t. ristmiku piirkonnas. Parkimine tasuta, hoovis. Bussipeatus 100m, kesklinna sõidab buss vähem kui veerand tundi. Stroomi randa 800 m jalutamist.
Maja ehitatud 1987, telliskivihoone, 5-kordne, korter 4.korrusel. Nurgakorter, maja eriti läbi ei kosta. Lifti ei ole, aga lapsevankrit või käru saab hoida lukustatud keldris. Toad 14m2 ja 24m2 (läbikäidav). Aknad ja kogu santehnika vahetatud 2004.a., sanitaarremondi tegid eelmised üürnikud 2008.a. suvel. Kuna mees oli ehitaja, siis oli endale ja päris korralikult tehtud. Osaliselt möbleeritud, olemas külmkapp ja pesumasin.
Elasin ise selles korteris aastatel 1987 kuni 2003 ja tegemist on ikka päris rahuliku ja mõnusa piirkonnaga, sama on öelnud mõlemad üürnikud, kes seal peale mind elanud on, kõik väikeste lastega pered.
Üüriks küsiksin praegust nadi kinnisvaraolukorda arvestades 2300 krooni kuus (ametlikult, saab vajadusel arve), sellele lisanduvad kommunaalkulud. Selle aasta ülikülmas jaanuarikuus olid ühistule makstavad kommunaalkulud (küte, vesi, prügivedu jamisiganes 2048 krooni, suvel on alla tuhande), Kuna majal on oma katlamaja, on küttekulud linna keskmisest odavamad. Pluss veel Eesti Energiale näitude järgi makstav elekter ja internet, mille teenusepakkuja võib ise valida ja temaga otse arveldada.
Seniste üürnikega on olnud kokkulepe, et seni, kuni nad maksavad korralikult kõik arved ja täidavad seadusi ja avaliku korra eeskirju ning korterit maha ei lammuta, võivad neil minu poolest olla lapsed, koerad, kassid või minu poolest kasvõi anakondad, mina oma nina nende asjadesse ei topi ega seinavärvi ette ei kirjuta. Ise ma elama sinna korterisse nagunii enam ei lähe, seni, kuni tervis lubab, kavatsen elada oma praeguses kodus ja kui enam ei luba, siis poleks ka 4.korruse korter vist eriti hea mõte.
Nii et kui kellelgi asja vastu huvi on, võib saata meili evepiibe@gmail.com

Kommentaare ei ole: