reede, 11. juuni 2010

Inimene harjub ikka kõigega,

mõtlesin ma täna hommikul pisut peale kella ühtteist Hiiu onkoloogias operatsioonilauale heites. Noh, väike võdin muidugi oli, aga paanikat küll mitte. Kindlasti aitas ka õhtul sisse võetud rahustitabletipoolik, andis vähemalt rahuliku une. Hommikusööki tuli suhteliselt jõuga sisse toppida, aga kuna pelgasin, et peale põse siseküljelt kasvaja eemaldamist ei saa ma tükk aega midagi söödud, siis ma ikka üritasin.
Kas sattusin ma 2006.aastal mingi eriti äpardunud tiimi kätte, on vahepeal midagi muutunud, või vedas mul seekord inimestega lihtsalt rohkem, aga tookordne ja tänane ambulatoorne opp erinesid üksteisest nagu öö ja päev, eelkõige õhkkonna poolest. Operatsiooni ajal laulda ümisev kirurg tekitas mõnusalt lõõgastunud tunde ja lõpuks jäigi mulje, et kogu üritus kestiski ainult hetke. Tegelikult vist pool tunnikest. Peale oppi ise autorooli ja kodu poole.
Nüüd on üle kuue tunni möödas ja terve selle aja olen ma oodanud, et millal opihaav valutama hakkab...siiani pole õnneks hakanud ja mingeid piiranguid kah peale ei pandud, ainult midagi tulist ei tohi süüa ega juua. Kõige ebamugavam tunne on suus torkivad niidiotsad, aga isegi nendega hakkan juba harjuma.
Arsti arvamusel oli see asjandus healoomuline ja välja tuli lõigata eelkõige sellepärast, et ta iseloomu ei muudaks. Lõplik analüüsivastus enne jaanipäeva.

5 kommentaari:

Sipsik ütles ...

Kuule.... Kas sinust midagi lõpuks järele ka selle moega jääb??? Amps siit ära, amps sealt... Paistab, et oled heaks kasvulavaks...

Aga igatahes on rõõm lugeda, et olukord meditsiinisüsteemis ei olegi lõplikult hull ja on ka täiesti positiivseid (niivõrd kui see üldse võimalik on) kogemusi:)

Egas midagi, vaja pöidlad analüüside osas pihku suruda:)

ematehnik ütles ...

lihtsalt hoian pöialt!

Emmeliina ütles ...

ah nii kiiresti siis asjad käivad, et nagu mingi hamba välja tõmbamine või?

ja see, et ise autoga minema kimad on minu meelest hämmmastav.

Kange naine!

kukupai ütles ...

Loodame, et kõik on OK, Su enda positiivne suhtumine annab piisavalt alust seda uskuda :)

neiud ärevil ütles ...

Järgin siis Sinu positiivset suhtumist ja püüan sama optimistlik olla.Mind ootab ka 24-dal augustil op.ees .Muidugi kui ma oma vereanalüüsid korda saan.Andsid mulle julgust sama kiiresti koju tulla.Kuigi mul ikka vist natuke keerulisem ,aga op. on op.Hea minna lõbusas meeleolus peale blogijate kokkutulek