reede, 24. detsember 2010

Kauneid jõule

Kiiretel aegadel on üks hea omadus - neid asju, mis ei meeldi, pole aega tähele panna...tavaliselt ma vihkan novembrit kogu selle pimeduses ja masenduses, aga sel aastal jäi vähemalt minu meelest november lihtsalt vahelt ära ja selleks ajaks, kui ma jälle praktilisele igapäevaelule pihta saama hakkasin, oli isegi pool advendiajast möödas.
Millalgi jõudsin isegi maja ära kaunistada, kuigi khm, osa maja välistulesid on seni karbis kapi otsas ja mõndasid ei ole ma isegi mitte üles veel leidnud. Eks järgmisel aastal olen ehk tublim.
Ja blogimine ei ole kindlasti mitte surnud, on teine lihtsalt talviselt uimane ja kiiretest aegadest oimetu.
Aga pimeduse selgroog on pooleks tehtud ja valguse aeg astub sammhaaval üle õue.
Kauneid jõule kõigile!

6 kommentaari:

helle ütles ...

Kauneid jõule, Thela!
Tundub küll nii, et sel aastal oleme pääsenud. Ootame uut!

neiud ärevil ütles ...

Minu majakaunistamine jäi ka sellel aastal kesiseks.Millegipärast ei tahtnud.Kuusk sai küll eile päkapiku poolt üles pandud ,aga on kaunistamata.Ainult elektriküünlad.Ühe tütrele mõeldud jõulukingi olen nii hästi ära pannud, et siiamaani pole leidnud.Pole üldse minulik ,sest kui mina laps olin ,hoidis ema minu kingitusi kogu aeg oma töö juures ,sest kogemata leidsin ma need alati üles.Nüüd olen vist vanaks jäänud ja palju lobisema hakanud.Ilusaid jõule.

Bianka ütles ...

Ilusaid jõule! Edasi läheb aina paremaks ja kaugel see kevadki enam on...

Minuke ütles ...

Kauneid pühi! Mina olen sel aastal iga-aastasest sügismasendusest pääsenud - sain valget päeva ilma tolmuse aknaklaasi vahenduseta vaadata. Egas selle poolest aga jõulutööd tehtud saanud. Kuuse pani muu kamp hädapärast püsti... ja kingid said ka päev enne pühi koju. Piinlik.

Helve ütles ...

kaunist jõuluaega!

osaline ütles ...

Ilusaid jõule!