esmaspäev, 23. aprill 2012

Üleväsimus vist

Ma tunnen, et inimlik lollus ärritab mind, eriti kui see on seotud mingite mõttetute ja mittekuhugiviivate totakate võimumängudega. Oma vanuse ja kogemuste juures ma peaksin sellest lihtsalt üle olema. Või vähemalt olema õppinud õlgu kehitama WTF. Või midagi muud analoogilist. Aga ei ole, aeg ajalt ajab ikka üle ääre.
Aga kui inimene tuleb töölt koju, laob marineeritud lihatükid pannile, lülitab pliidi taimeri sisse ja läheb köögist minema...ning avastab taimeri helisedes lihatükid koos panniga mitte ahjust, vaid endiselt toorena köögiletilt, siis ilmselgelt ei ole tema vaimse tervisega kõik parasjagu korras. Hea seegi, et kass parasjagu toas ei viibinud, see põrguline jõuab nagu ahv kõikidele tasapindadele.
Vaatasin närviliselt I-patsiendist analüüsitulemusi, esimene oli korras, teine polnud laborist veel süsteemi jõudnud. Veel üks lisavärina allikas.
Millel ei ole esimese lõigu jorinaga üldse mingit pistmist.
Väljas on tumehall udu, mida võiks lausa noaga lõigata.
Öösel ei saanud hoolimata eilsest üheksatunnisest aiamaratonist, mis loogika järgi oleks pidanud ka nooremad pikali võtma, ikkagi magada.
Lõrr, ma ütlen.
Kõikide asjade kumuleerumine.
Midagi hullult head tahaks. Ajuvaba puhkust paradiisisaarel või jahil, kus poleks mobiililevi. Või vähemalt konteraputavalt head klassikakontserti. Ülihead raamatut.
Musta triibu järel tuleb teatavasti valge. Elu on sebra.

4 kommentaari:

lepatriinu ütles ...

Küll tuleb see valge triip õige pea :-). Aga paradiisisaarel sa küll vastu ei peaks, umbes teisel päeval hakkaks vist igav...kui seal just mõnda botaanikaaeda ei leidu ;-)

Heli ütles ...

Tervitused Madeiralt - arvan, et siinolek sobiks Sulle!
Olin enne saabumist üsna samas seisus... Aga praegu - kogu väsimus on sulandunud imepisikeseks täpiks.

kertu ütles ...

Usun, et teine "korras" toimiks täiesti reisi eest!
Tuleks see juba kiiremini!

Rents ütles ...

Njah, me tõime mehega ilgelt hea koogi - kuna tema pidi minema peole ja mina tööle, otsustasime, et sööme järgmisel päeval koos kooki ja joome kahekesi teed ja naudime hetke. No ja mina läksin tööle ja mees peole ja koer läks kööki kooki sööma. Oli ikka väga nigel küll, kui tühja kõhuga koju tulin ja ainult tühi taldrik vastu vaatas ja koer tegi laua ääres sellist nägu, et äkki saaks ikka midagi veel sealt. :(