esmaspäev, 30. juuni 2008

Bilanssi ja praekartuleid

.. korraga teha üritades jäävad kannatajateks mõlemad, bilanss jäi tooreks ja kartulid läksid kergelt kõrbema. See selleks, bilanssi saab edasi küpsetada ja kartulid söödi ka ära. Lapsuke (1.90, 16) sõi kõhu täis ja kadus virtuaalmaailma. Ning endale kipub uni peale, kõht täis, taevas läks pilve ja koerad magavad nohinal. Ehk päästab üks kange tee päeva, kohvi sai hommikupoolikul juba vist liigagi joodud. Tõin endale viimati Türgist teepresskannu, neid olevat ka meil saada, aga nagu tavaliselt, kolm korda kallimalt. Olen igatahes rahul, pääsesin lapimaitsega teepakkidest ja kasutada on mõnus ja lihtne.
Eelmisel nädalal toimus nii palju, et tagasi vaadates tundub jaanipäevast vähemalt kuu möödunud olevat. Töiselt ei olnud eriti hea nädal, see-eest oli koduselt tegus. Alates jaaniõhtust, kui meil oli oma nelikümmend külalist ja lõpetades tegusa koduse laupäevaga. Eile molutasin. Tegin endale aia- ja õuetöödega vist natuke liiga ja kõik pagana õmblused valutasid ja kipitasid. Vastik oli ja murelikuks tegi. Seda enam, et neljapäeval peab minema arsti juurde kontrollima ja see käik teeb juba iseenesest vähe närviliseks.
Viimasest haiguslehest saadud lugemisvõimetus hakkab ka üle minema, eile lugesin Virginia Ironside "Minu oivaline elu". Kusagil oli seda raamatut võrreldud vanema generatsiooni Bridget Jonesiga, vähemalt sama lustlik ja vaimukas oli küll. Mul endal on selle vanuseni küll veel tosinkond aastat aega, aga mõned asjad hakkasid juba tuttavlikud tunduma küll...

5 kommentaari:

Bianka ütles ...

Edu sulle arstilkäiguks. Loodame, et kõik korras. Mina imestan, et sulle keemiat kordagi pole tehtud. Ehk oleks see mõne opi vähemaks võtnud. Mina pole küll asjatundja, aga tavaliselt käib see kindluse mõttes ravi hulka. Ainult siis, kui organism ei pea vastu, jäetakse ära.

Emmeliina ütles ...

aitäh raamatusoovituse eest, olengi õhtuti kuidagi üksi, sest jagan arvutit poeg 4-ga ja öine on peamiselt tema aeg (kahju, sest parimad sõnad tulevad millegipärast pimeduse varjust)Sulle soovin Tervist, Tervist ja veelkord Tervist!

Eve Piibeleht ütles ...

Nagu ma varem juba kusagil lubanud olen, kirjutan kunagi sellest pikemalt, mida eri arstid vähiravi kohta arvavad-kirjutavad. Aga see jääb kardetavasti sügisesse, kui õhtud pikemad-pimedamad.
Seni aga niipalju, et minu arst on aastaid Ühendriikides õppinud ja stazeerinud. Ja arvab asjadest vähe teistmoodi, kui siinse koolkonna esindajad. Et kui saab lõigata, siis tuleb kõigepealt lõigata. Ja keemia ja kiiritus alles siis, kui lõigata enam ei saa. Pidavat parema prognoosiga olema lõplikuks paranemiseks.
Ja tänud heade soovide eest.

Bianka ütles ...

Järjekordne blogimäng ringi käimas. Viskasin palli sulle, muidu äkki teed liiga palju tööd, mis mitte hea ei ole.;)
Minu blogist saad rada pidi tagasi minna ja juhatusi saada, mis seal tahetakse. Aga ega keegi käsi päris reeglite järgi mängida.

Helina A. ütles ...

Head paranemist ja tervist sulle!
Ja igakord kui seda pealkirja loen, tuleb jube praekartulite isu :) Kahjuks nende tegemiseni pole veel jõudnud..