neljapäev, 7. august 2008

Naeruralli

Üks põhjus, miks ma juba üle seitsme aasta samas firmas vastu pidanud olen, on seltskond. Paremat tiimitööd on raske ette kujutada - ja see pole mitte ainult minu isiklik, vaid ka meist kõrgemalseisvate jõudude arvamus. Kuni selleni välja, et sellele ollakse kohati lausa kadedad. Aga see pole tänane teema. Tänane teema on kogu töökat kollektiivi regulaarselt nii paar korda kuus tabavad naerukrambihood.
Tänane naeruralli algas sellega, et taanlasest kolleegil, kes parasjagu Tallinnas viibis, oli täna sünnipäev ja ta soovis lõuna välja teha. Koht anti mulle valida ja peale mõningast ajuhalvatuses vaevlemist otsustasin seltskonna Mercadosse sõidutada (Maksimarketi söökla ei tundunud sündmuse tähtsust arvesse võttes just päris paslik olevat). Hoiatasin ette, et ma pole seal ise käinud, koht on suhteliselt üles haibitud ja et kui hinnad väga kirveks osutuvad, siis halastame sünnipäevalapse krediitkaardile ja läheme mujale. Minule oli miskipärast jäänud mööda sõites mulje, et tegemist on kohaga, kus on lumivalged laudlinad ja tärgeldatud kelnerid. Aga ei, koht oli mõnus, teenindus hea, toidud maitsvad ja hinnad Tallinna kohta mõistlikud. Nii algaski itsitamine juba lõunalauas, jätkus väljas, kus kõik tahtsid innovatsioonilinnaku lamamistoole proovida ja selleks ajaks, kui me parklast välja keerasime, rõkkas auto hullumeelsest hirnumisest. Minul oli kõige keerulisem, sest pidin naerukrampides visklemise ja silmist naerupisarate pühkimise vahel ka suutma autot teel hoida ja mitte kedagi alla ajama. Õnneks läks vist.
Siseringi mitmedimensionaalseid nalju ümber jutustada pole mõtet, need muutuksid lihtsalt lamedaks. Aga päeva lõpuks olin päris õnnelik, et tänu Bourjois Clubbing silmalainerile oli vähemalt osagi meiki säilinud, suurem osa voolas koos naerupisaratega minema.
Päeva lõpuks oli asi nii kaugel, et üks kolleeg nimetas teist aktiivseks kaameliks, kuna tolle rinnaesist ehtis Camel Active hiiglaslik logo ja isegi see oli sel hetkel nii naljakas, et kõik luksusid naerust. Kaamel kaasa arvatud.
Siiamaani tuleb aga meelde ja ajab aga naerma.

2 kommentaari:

Bianka ütles ...

Naer on tervi-seks! (peaaegu nagu seks)

Segasumma Saara ütles ...

Irrv. "Aktiivne kaamel" :D. Kle ma hirnun siingi, kuigi ma üldse teie juures ei tööta :D:D:D!