neljapäev, 5. märts 2009

Reisipalavik

Umbes tund on jäänud kodunt lahkumiseni, asjad peale läpaka pakitud ja väike reisipalavik kallal. Reisi palju tahad, see viimase hetke elevus enne minemahakkamist jääb. Seda enam, et viimaste päevade tööpinge kasvas jälle üle kriitilise piiri ja isegi täna, enne lennukileminekut, tuleb veel kontorist läbi lipata. Pea on töömõtteid täis, ja ega tea, kas nad seal palmi allgi üle lähevad.
Naljakal kombes saab see olema esimene puhkusereis, kus ma üldse pole mõelnud, mida ma järgmise nädala jooksul teen. Tavaliselt on ikka eelnevalt paika pandud, kuhu minna ja mida vaadata. Ostsin küll Berlitzi reisijuhi Gran Canariast, kuid arvesse võttes raamatukese kõhna kogu, polegi sel maalapikesel eriti midagi vaadata. Peale selle, et seal loodetavasti on soe ja mõnus ning tänu all inclusive paketile ei pea pead vaevama isegi mitte söögikoha otsingutega.
Kaasa tuleb ka läpakas, mõned filmid, mille kodus vaatamiseks kuidagi vauhti pole jätkunud ja loomulikult raamatud.
Kuuetunniline lend saab muidugi jube olema, aga on hullemaidki üle elatud.

2 kommentaari:

Bianka ütles ...

Oh, see kuuetunnine lend on paras aeg ennast puhkusemõtetele ümberlülitamiseks. Ei saa veel alatagi, kui juba kohal oled.
Ma käisin Kanaaridel olles saare ringreisil, sõitsime üle mägede, täitsa huvitav oli. Aga ega seal suurt muud pole küll vaadata, ainult puhata. Kui võimalust on, siis "koopapeol" tasub küll ära käia, mulle kangesti meeldis. Mitte liiga suur ruum ja väga lahedad moosekandid.

Sipsik ütles ...

Ilusat puhkust:D