esmaspäev, 8. juuni 2009

Tatine krokodill

Mu pea oli eile lõhkemas ja kui ma tahtnuks endast karikatuuri joonistada, oleks olnud sellel mu ninas näpits, kõrvadest tolknenud välja mingid rauast konstruktsioonid, juhtmed, kaitsmed ja keset pealage ilutsenud kaheksatonnine press. Just täpselt niimoodi ma ennast eile selle uue tootmise ehitusprotsessi vältel tundsingi.
Peale selle saadeti mulle päev läbi jooniseid .dwg failidena ja ma pidin joonestajatele teatama nagu papagoi, et me ei hakka mõne joonise pärast endale Autocadi soetama. Ehk oleks ikka viitsimist pdf või jpg salvestada.
Noh kui väga pingutada, saab muidugi dwg lahti ka, aga ma ei oska arvata, kas on see vabavara trikk või ongi mõni hullumeelne geenius teinud laorakiste joonise mustal taustal punase ja kollasega...mul on aga väga lollakas kiiks, kui mõni asi, tekst või joonis, on heledaga tumedal, jätan selle koheselt lugemata-vaatamata, muidu hakkab mul pea silmpilkselt valutama.
Kui mul kogu sellest lõbust ja noorte kenade poistega suhtlemisest juhtus aega üle jääma, üritasin kolimise eelarvet kokku panna. Veendudes selle käigus, et ekstreemsetes tingimustes lähevad vahel ka kõige normaalsemad inimesed pisut lolliks. Milleks on logistikajuhil vaja nelja telefoniliini - siiani on ta kahega hakkama saanud ja kuivõrd ma ei usu tema võimesse endale mõned lisakomplektid kõrvu ja suid kasvatada, tõmban lisaliinid maha. Sama teed lähevad üleliigsed garderoobikapid ja veel üht-teist.
Ja et elu täiuslik oleks, suutsin hommikul arvatava trimmerdamisest saadud allergilise nohu ravimiseks hommikul ühe Zyrteci neelata ja pidin juba tööle sõites magama jääma. Päeva poole ei läinud asi sugugi paremaks , iga natukese aja tagant oli tunne, et hakkan ninaga klahve vajutama. Mööda lõin ka kogu aeg. Hea, et geelküüsi pole, muidu ei tea, mis ma juba korda saatnud oleksin.
Kella kaheni pidasin vastu, siis sõitsin koju- Tükk aega polnud see kodutee nii hullult pikk olnud. Eks koperdas õuel oma romulas, pidi midagi maha müüma. Ma ei jaksanud isegi hurraa hüüda. Roomasin teisele korrusele, kukkusin voodisse ja magasin kaks tundi. Vahepeal helises telefon, aga ma ei suutnud end liigutada.
Täna on vist kröömike parem, aga nina tilgub endiselt ja linna ma end vedama ei hakanud. Kiired asjad saab ka kodunt korda ajada. Lapin immuunsüsteemi auke, muidu võib see kurjalt kätte maksta.

9 kommentaari:

kakskoera ütles ...

Hullumeelsetel geeniustel on asjadel lihtsam vahet teha, kui need joonistada teravate värvidega ja tumedal taustal. Aga dwg-del on olemas dwg viewer, tuleb autocadi leheküljelt ja on kenasti kasutatav. Kui viiel järjestikusel päeval teha tellijale pdf-e, kusjuures tellija arvab alati, et mingi muutus joonisesse viia on pisiasi, no ei...

söör ütles ...

On ka mitte uniseks tegevaid allergiatablette. Neid saab vist üldjuhul retseptiga, aga kuna sa sõidad palju autoga, siis tasuks see üks arstikülastus ära teha.
Ei tasu sel viisil enda ja teiste tervisega riskida.

Anonüümne ütles ...

12. novembril 2019 sain oma naiselt lahutuskirja, mis oli tingitud minu truudusetusest meie abielus viimase 6 kuu jooksul. Elasin meeleheites ja segaduses 2 nädalat, kuni Alejandro Martínez tutvustas mind dr. Pellariga pärast minu olukorra selgitamist. DrPellar pani mind mõistma, et kui on olemas elu, on lootust ja lootus naise taastuda taastus taas. Pärast seda, kui ma temaga ühendust võtsin, valmistas drPellar mind võimsaks armastuse loitsuks. Ja 24 tunni pärast naasis mu naine koju ja palus mul teda vastu võtta. Sain advokaadilt kõne, milles ta teatas, et mu naine on lahutusasja tagasi võtnud. Olin üllatunud ega suutnud seda uskuda. Kas see pole ime? Aidake mul tänada Dr.Pellarit tohutu abi eest ja nende eest, kes abi vajavad, peaksite kõhklemata ühendust võtma Dr.Pellariga e-posti aadressil drpellar@gmail.com, sest ta lahendab teie jaoks probleemi. Anna edasi.
Kuidas taastada purustatud usaldus
Kuidas minevikust üle saada
Kuidas toimida teemal "Ma ei armasta sind"
Kuidas oma abielu parandada
Kuidas nende asi ära rikkuda
Kuidas vältida eraldamist
Kuidas oma abikaasaga uuesti ühendust luua?
Kuidas andestada ja saada andeks
Kuidas saada oma abikaasat vahetama
Pluss 5 abieluhinnangut
(1) Kui soovite oma endist tagasi
(2) kui teil on alati halbu unenägusid.
(3) Sa tahad, et sind kontoris ülendataks.
(4) Kui soovite last.
(5) Taimne hooldus
(6) Tahad olla rikas.
(7) Soovid siduda oma abikaasa sellega, et ta on igavesti sinu oma.
(8) Kui vajate rahalist abi.
(9) Laske inimestel teie sõnadele kuuletuda ja tehke oma soov (10) E.T.C juhtumi lahendamine.
Kui vajate abi, pöörduge oma probleemidele parima lahenduse saamiseks Dr.pellari poole, pöörduge drPellari poole tema e-posti aadressil drpellar@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Ma peaaegu kaotasin oma elu, kui avastasin, et mu mees näeb teist naist, sest ma ei saanud talle meie abielu 9 aasta jooksul poega anda. See murdis mu südame ja ma hakkasin lahenduse otsimiseks Internetis surfama ning avastasin doktor Pellari (Elizabeth) kirjutatud artiklist. Võtsin doktor Pellariga ühendust e-posti aadressil drpellar@gmail.com ja ütlesin talle kõik mu valud. Doktor Pellar ütles mulle, et mu mees naaseb 24 tunni jooksul ja et ma olen rase kuu jooksul, kui mu mees naaseb. Ma ei usu loitsu, vaid proovin seda lihtsalt proovida ja sain tulemuse, nagu ta ütles, ja täna on minu abikaasa koos meie tüdrukuga, keda me kutsume (RÕÕM), tagasi ja purunematuks. Võib-olla läbite nüüd põrgu, aga ma ütlen teile, et see ei kesta igavesti, sest doktor Pellar on siin, et meid kõiki aidata. Püsiva lahenduse saamiseks saate temaga vestelda tema e-posti aadressil drpellar@gmail.com.

Anonüümne ütles ...

minu lugu on väga eriline ja ainulaadne, mitte nagu paljudes reklaamides, mida alati Internetis näete, tahan ka teile 100% aus ja tõde olla, et Internetis ei saa kunagi olla ühtegi teist loitsu, mis aitab teie TÄIELIKU tagasi tuua TEIE, välja arvatud doktor Sango, kuna see üksi on 100% efektiivne, dünaamiline ja väga usaldusväärne, kuna 99,9% teistest õigekirjaparandajatest pole reaalsed ega saa kunagi aidata teil probleeme lahendada, selle asemel muudavad need teie praeguse olukorra keerukamaks. OK Ole ka tark ja pöörduge arsti Sango poole. MINU OMA ELUKIRI / KOGEMUS PEAKS OLEMA: Minu nimi on Niko Dominic. Tahaksin jagada avalikkusega oma tunnistusi selle kohta, mida see mees nimetas doktor Sangoks ja mis just minu heaks tehtud on, see mees andis mulle just tagasi oma suure loitsuga kaotatud Ex WIFE'i. Ma olin selle naise Juliega abielus, kuna oleme koos olnud juba üle 4 aasta ja armastanud ennast, kuid ta ei saanud minu jaoks rasedaks ja andis ka talle kõik, mida vaja. Ta jättis mu maha ja ütles, et ei saa enam jätkata. Otsisin nüüd võimalusi selle taastamiseks, kuni mu sõber rääkis mulle sellest mehest ja edastas mulle kontaktmeili. E-post: spellspecialistcaster937@gmail.com SAAB TEIE KONTAKTAGA KÕIKI KASUTADA JA TE EI usu. Kui ma selle mehega tema probleemidest ühendust võtsin, valmistas ta selle kirja ja viis Juilleti minu juurde ning kuu aega hiljem jäi ta minuga rasedaks

Anonüümne ütles ...

Palun lugege doktor Sangot ja pöörduge selle poole, kui vajate purunenud suhte lahendamiseks tugevat armastuse kirjaviisi.
Kui olin oma teise lapsega kuus kuud rase, lahutasin oma abikaasast. Sellest ajast peale, kui meie laps rasedaks jäi, olime lahkarvamustes ja vaidlemas, tal polnud enam tema vastu mingit armastust ega usaldust, mistõttu ta lahutas mind. Ja kõigi nende vilede abil proovisin kõiki erinevaid vahendeid selle taastamiseks ning proovisin ka kodumaal paar erinevat võluratast, kuid ükski neist ei suutnud minu juurde naasta. Ainult doktor Sango garanteeris 48 tunni maagia kiireloomulise kogumise ja kinnitas mulle, et mu mees on jälle minuga. Kirjutan, et tänada ja tänada lubaduse pidamise eest ning oma ande ja suure jõu kasutamise eest selle koju toomiseks. Mul oli hea meel teada saada, et olete spetsialiseerunud väljavalitu liimimisele. Tänan teid, söör, et aitasite mind läbi minu elu halvimate aegade, olin nii suur võlujõud ja andsite mulle armastuse maagia, mis tõi mulle abielu ajal nii palju rõõmu. Mu abikaasa on tagasi tulnud ja ta lubas, et ei jäta mind enam kunagi. Kui te kahtlete tema võimetes, uskuge mind. Sa peaksid saama. See tasub end ära viisil, mida te isegi ei osanud ette kujutada. Kui olete nüüd tugevam ja vajate lahkelt kontakteeritud doktor Sango tagastamiseks tugevat ja kiiret armusuhet, on see praegu ainus vastus purunenud suhte või abielu taastamisele. pöörduge selle e-posti kaudu arsti Sango poole; spellspecialistcaster937@gmail.com

Anonymous ütles ...

Armastus ei anna kunagi alla, ei kaota kunagi usku, on alati lootusrikas ja püsib igas olukorras. Ma annan Jumalale kogu au selle eest, et ta tõi Dr. Ige Ajayi, minu ellu selle eest, et ta aitas mul oma naise tagasi saada, mille tõttu ma üheks aastaks lahutasin. Olin viimane inimene maa peal, kes nõustus tõsiasjaga, et loitsud on olemas või toimivad, alles siis, kui mind suunati Dr. Ige Ajayi, võrgus, kes on oma võimsate loitsudega nii paljusid inimesi aidanud. Mul polnud muud võimalust, kui proovida, sest 3 kuud pärast lahutust alandati mind depressiooni tõttu töökohal, sest ma ei tea, mida teha, et ta tagasi saada, kuid tänan Jumalat, et kasutasin Dr. Ige Ajayi, et saada oma õnn ja armuelu tagasi 48 tunni jooksul. Just eelmisel nädalal edutati mind oma ametikohale tagasi ja ma olen siin, et jagada oma kogemusi selle mehega nimega Dr. Ige Ajayi. Ma ei tea, mida sa täna läbi elad, aga tea, et igas olukorras on alati väljapääs. Dr Ajayi valmistab ette ka selliseid loitsusid nagu loitsumäng, tööloits, lahutuse peatamiseks mõeldud loits, mis tahes haiguste raviks mõeldud loits, kaitseloits, edukaks saamise loits, jõukas ja võimsa kohtumõistmise loits E.T.C. Võtke ühendust e-postiga drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

Anonymous ütles ...

Pean siin lihtsalt selle tunnistuse andma, Armastus ei anna kunagi alla, ei kaota kunagi usku, on alati lootusrikas ja peab vastu igas olukorras. Ma annan Jumalale kogu au dr Ige Ajayi oma ellu toomise eest. Ta saab teid aidata kohtuasjade, abielude, tervise, rikkuse ja muuga seoses, ärge muretsege enam, võtke ühendust dr Ige Ajayiga. Ta on parim tead, ta aitas mul oma mehe tagasi tuua ja me saame nüüd koos väga õnnelikud olla. Võtke ühendust e-postiga drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

John Stoner ütles ...

Har du nogensinde været udsat for et fupnummer? Har du mistet din tegnebog eller penge til falske hackere eller långivere online? Jeg beder dig om at kontakte denne pålidelige hacker og gendannelsesekspert ÆGTE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker, der udgav sig for at være binære optioner og bitcoin-investorer, jeg mistede en sum på $10.000 og 2BTC fra min bitcoin-pung til disse svindlere. Det tog et stykke tid, før jeg indså, at de var falske og følte mig virkelig såret. Så hørte en af mine venner om det og anbefalede mig til GENUINE HACKER, som hjalp mig med at genvinde alt det, jeg mistede. For mere information send en e-mail til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.