teisipäev, 13. oktoober 2009

Väsinud hulkur jõudis koju

Olin parasjagu Ülemiste kandis, kui lõõtsutav naabrimees helistas: "Kus sa oled, ma vist leidsin Salla, ajan teda praegu mööda Paldiskit taga! Ei lase end puudutada!"
Hüppasin autosse ja andsin gaasi. Niipalju kui see tipptunnil ringteel võimalik on. Tee peal hoidsime naabrimehega vahelduva eduga sidet - teatas, et sai koera kätte ja viib oma aeda.
Kui ma läbi ummikute kohale jõudsin, ootas mind juba läbi aialippide pistetud pikk nina ja lehviv saba. Koer ise oli sellist nägu, et teab, kas ikka tasus selle väikese jalutuskäigu pärast nii palju jama tekitada.
Nüüd lesib väsinud, näljane ja pulstis elukas vaibal ja magab, süüa ma talle eriti anda ei julgenud, ainult natuke. Kuidas vana koera tervis 2,5 ööpäevasele tormi ja rahega metsasolekule vastu peab, näitab aeg.
Ja ma ise olen kohutavalt tänulik kõikidele, kes aitasid ja kaasa elasid. Ma ei hakka nimesid nimetama, aga eks nad ise teavad...aitäh, aitäh, aitäh!
Küll aga pani mind juhtunu kindlalt otsustama, et hakkan kodanikualgatuse korras selle põrguliku paugutamisega võitlema. Vastav hääletusettepanek ootab osale.ee veebis juba teist ööpäeva aktsepteerimist. Kui üles läheb, annan teada.

12 kommentaari:

Hundi ulg ütles ...

Ma olen õnnelik Sinu ja Su pere pärast. Eelkõige aga Koera pärast!

Kaamos ütles ...

Ohh, nii hea uudis!

Kader ütles ...

Nii tore :)
Käisin ikka mitu korda päevas vaatamas, kas uudiseid on.

Heli ütles ...

Jeee!! Elagu Salla:)

Saatuse iroonia - kunagi oli kaitseväe pearelvuri nimi samuti Salla:P Tema muidugi ammu pensionil ja oli kahtlemata suur oma ala ekspert.

Köögikata ütles ...

Imetore uudis! Head väljapuhkamist teile mõlemale!

kukupai ütles ...

oh kui vahva!
Puhake ja nautige teineteist siis hoolega.
ja võta meilitsi ühendust (või Facebookis), kui ikka neid tillukesi tulbisibulaid tahad, mul olemas.

Bianka ütles ...

Pea-asi, et kutsa elus-terve! Mure läheb ruttu meelest. Küllap eksis suure ehmatusega ära. Või tuli talle ka "keskeakriis" peale, et tahaks midagi muud, kui igapäevane rutiin...

Helina A. ütles ...

Suure loomasõbrana, on mul südamest hea meel, et sõber tagasi kodus on!

Ulmeguru ütles ...

Väga hea on lugeda/teada, et mõni kadumaläinud loom pererahvaga taas ka kokku saab.

Anonüümne ütles ...

oh kui hea!

trumm

Helve ütles ...

parim pilt: vaibal magav rändur!
õnnitlused teile üksteise taasleidmise puhul!

Cranberry ütles ...

Rõõm kuulda, et väsinud rändur jõudis lõpuks õnnelikult koju. Hääd kosumist koerale ja südamest loodan, et tal ei tule rohkem selliseid läbielamisi taluda ja kaitsevägi "mõistusele" tuleb.