kolmapäev, 4. november 2009

Siltidest

Juba mitu kuud ripub Keila endise raamatupoe aknal A3 formaadis plakat "Oleme avatud". Misasi seal konkreetselt avatud on, jääb selgusetuks. Niipalju pole ka viitsinud, et pargiks auto ja vaataks järele. Kui see pood pankrotti läheb, saavad nad selles küll ainult iseennast süüdistada.
Laupäeva öösel Tallinna jõudes rippus lennujaama parkla ainukesel makseautomaadil silt "Vabandage, ei tööta". Püüdsin tükk aega unise peaga mõistatada, mida see nüüd siis tähendama peaks kas väravad on lahti ja saab tasuta välja või? Või tuleb ilma autota lahkuda? Vajutasin abinuppu, telefon kutsus pikalt, keegi ei vastanud. Lõpuks ikka mõtlesin täiesti iseseisvalt välja, et äkki saab ikka teise parkla kassasse maksta. Saigi.
Täna üritasin taarat ära viia. Olin juba kotid Selveri taarapunkti sisse tassinud, kui avastasin pudeliautomaadi ekraanil vilkuva teate "Sorteerija ei tööta, kutsuge teenindaja". Ainuke nupp, mida näha oli, oli elektrilüliti ja niipalju kah ei jaksanud, et oleks ümber poelahmaka teenindusletti koperdanud. Jätsin taarakotid sinnapaika, ehk saab mõni vähemkindlustatu õnnelikuks.
Postkastist võetud Digi kaanel ilutseb silt: 100Mbps - kas valida Elion või Starman. No teate, ma siin kolmekümne versta kaugusel pealinnast oleksin paganama õnnelik, kui mul üksainukegi emm-bee-pee-ess valida oleks, tänane kiirustest näitab järjekordselt 79kbps...

Kommentaare ei ole: