kolmapäev, 17. märts 2010

Katkised loendurid

Umbes nädal aega tagasi ütlesid üles mõlema, nii selle kui aiablogi loendurid. Loenduri asemel ilutses punane plärakas kirjaga "Broken counter, remove this code".
Ega ma väga fanaatiliselt külastajate arvu pole jälginud, aga äraütlemata põnev on olnud vaadata, kustkandist mu blogi lugejad tulevad. Loetud on nii Ameerikast kui Austraaliast, kõigist Euroopa riikidest ja Venemaaltki.
Panin loendurid uuesti peale, püsisid kaks päeva ja jälle sama lugu.
Nüüd mõtlen, kust midagi töökindlamat leida. Google Statsi mina oma blogides mingil salapärasel põhjusel tööle pole saanud, kuigi see olevat üks usaldusväärsemaid. Ju siis olen liiga blondiin.
Otsime edasi.

5 kommentaari:

Segasumma Saara ütles ...

Ma kasutan statcounterit (www.statcounter.com) Mulle täitsa meeldib.

Linda Järve ütles ...

Statcounter on hea ja kui tahad saada eri maade lipukesi näha, siis on niisugune tore asi nagu http://flagcounter.com/

Hiline ütles ...

No need välismaa "lugejad" on enamuses otsingumootorite robotid, mis kolavad netis ringi ja topivad "nina" igasse kirjutisse. Kõik, mis me kirja paneme, salvestadakse, isegi kui meie oma tekstid kustutame, on nad netist ikkagi kättesaadavad.
Eriti agaralt püütakse mingit populaarset märksõna, minu blogi "tipphetk" oli kui mainisin Antoni Gaudit - "külastatavus" üle 1300 :)))

Hiline ütles ...

Veel natuke nende loenduride kohta - on isegi võimalik kasutada sellist, kus näed isegi täpselt kes (arvuti ip aadressi) Su blogi vaadanud ja isegi seda millist otsingusõna on kasutatud, millega on Sinu blogisse sisse lingitud. Ega ma muidu pole kirjutisi "lahjendanud" ja poeg pani enamusele "külastajatele" blokeeringu peale (selle tõttu juhtus ka paar apsakat ja ka teie ei pääsenud mu blogisse)

MUHEDIK ütles ...

See oli ilmselt mingi ülemaailmne apsakas ja tundub, et kõigis blogides.