kolmapäev, 28. aprill 2010

Laks käes...

See ei ole esimene (ega loodetavasti ka viimane) kord tõdeda, et kui organismile temale lubatud puhkust kätte ei anta, siis ta võtab selle ise, täiesti süüdimatult ja temale sobival ajal ilma kellegagi kooskõlastamata.
Ennevanasti nimetati seda vist ülemiste hingamisteede katarriks, köhin nagu puuslik, pea valutab ja keha keeldub võtma mingit muud asendit peale lamava. Esimesed märgid olid juba nädalavahetusel, aga kuna ilma köhata, ei osanud kohe õigeid järeldusi teha.
Täna lohistasin veel end tööle, aastaaruande lõpetamine. Kuigi viimaseid liigutusi saab ehk kodunt interneti teel ka teha. 
Häh, ja ma olin veel õnnelik, et polnud talv läbi mitte kordagi haige. Nüüd siis käes.
Kuum piim, mesi, tee, tekk. Igemepõletiku vastu kirjutatud antibiootikumid (mida ma väga ei fänna, aga kui sunnitakse...) peaksid vähemalt ravimi infolehe järgi ka bronhiidi vastu toimima. Paar vaba päeva ülemuse lahkel nõusolekul. Ehk aitab.

6 kommentaari:

Heli ütles ...

Jaman siin samuti ühe aruandega juba mitmendat päeva. Silmad tahavad pealuust välja tulla...

Ei kujutaks ette, et peaksin seda haigena tegema.

Ära üle pinguta! Anna vähemalt silmadele palju puhkust! (kerge soovitada, ma tean..:)

Mõtlen, et ehk Haige- ja Töötukassa moodustaksid koostöös ühe universaalse Töövarju, kes sel ajal riigikassat maksudega täidaks...

helle ütles ...

Minu üks kolleg ütleb, et inimese keha ise teab - kui on vaja, sunnib aja maha võtma. Nii et oled endale liiga teinud. Ära tee endale liiga, puhka ja logele ka.

Kiku ütles ...

Pai, pai, saa ruttu terveks!

elfriide tramm ütles ...

põdrasamblatee teeb köha puhul imesid.

Emmeliina ütles ...

me perearsti juures oli tema pisitütre kirjutatud sõnum: rõõmustage rutu!

tahaksin seda meelde tuletades sulle öelda: puhka, rutu!

Hundi ulg ütles ...

Tühja neist aruannetest - kes neid loeb!? Tähtsam hoopis see, et kevadised toimetamised aias vajavad tegemist. Selleks aga soovin Sulle küll kiiret paranemist.