neljapäev, 26. aprill 2012

Mehed ja haigused

Niipalju, kui minusugune teab, on haigeid mehi kahte liiki. Ühtede puhul aitab palavikust +36,9, et peituda pimedasse tuppa, seal vaikselt omaette oiata ja haliseda ning järjekordset testamenti koostama hakata. Vahepeal naist jooksutades tee, taskurättide, vahetuspadjapüüri ja muu sihukese järele. Sellistega mul õnneks kogemus puudub.
Minul veab mitmendat korda selliste tegelastega, kes väidavad end mitte kunagi haigeks jäävat. Ja alles siis, kui neljakümnekraadise palaviku juures pilt esimest korda taskusse kukub, on nõus tunnistama, et jah, vist on natuke kehv enesetunne jah. Peale teist pildikaotust ollakse nõus juba tabletti võtma.
Ja mida kauem lolli mängitakse, seda kauem see jama kestab. Meil käib olen-täitsa-terve-ainult-pea-peal-võiks-mune-praadida tsirkus juba kolmandat nädalat. Ja ma mõtlen juba päris õelalt, et kui ikka puuhaluga pähe kopsata, kas ma siis jaksan ta autosse lohistada ning arsti juurde transportida...

5 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...

Kutsu mind appi, kui vaja. Ma tegin just veebruaris vastava koolituse läbi ja võin kasvõi 100 kilose mehe transportida igale poole.Ma isegi imestasin, et õige asendi korral polnud tõesti raske. Kõik sai elusate meeste peal läbi proovitud. Ja kui hästi ma veel oskan uimast meest ringi pöörata näoga just sellesse suunda kuhu vaja.

Anonüümne ütles ...

oh sellistega on raske jh. ja ise oled muudkui mures, sest mine tea, mis tagajärjed-tüsistused sellisel asjal olla võivad...sel puhul on jube hea,kui tutvusringkonnas on mõni arst,kellega konsulteerida...

konn, lendav konn ütles ...

Mina näiteks olen alates käesolevast kevadest motohaige.
Palun-palun, neiu ärevil, pööra mind näoga motikast eemale!

neiud ärevil ütles ...

Nigu nalja, aga mille või kelle poole ma Sind keeran?Ma oskan muid vigureid ka.:DAga tead mul on praegu 2 motikat garaazis. 1 on poja ja teine mu kallikese oma. Me võiksime sinuga hoopis ühed kiired ringid teha. Mul ka veri vemmeldab ja pealegi mees on Hollandis.

Anonüümne ütles ...

Kõik võtted, mis pole keelatud, on lubatud. Kus on, näiteks, kirjas, et puuhaluga ei võiks kopsata juba autosse meelitatud meest? Meelitad õlle, purukeste või ilusa jutuga tõbise autosse ja kopsti!
Küll teda arsti juures taarast välja tiritakse, muhu kohta võib ju öelda, et see on palavikust tekkinud turse - kuumaga asjad paisuvad juuuuu???