pühapäev, 18. aprill 2010

Puhkus tuksis

Eilne päev oli tõeliselt masendav, isegi nutsin ühe peatäie. Ma ei ole eriline nutja, viimati oli ikka väga-väga tükk aega tagasi. Võiks isegi sagedamini, kui pinged üle pea kasvavad, on nutmine üks nende vabakslaskmise kanaleid. Tellimise peale see paraku ei õnnestu.

Aga eile ulusin, nii et põrand märg. Positiivsete emotsioonide leidmine on peale seda meeletult rasket talve viimasel ajal nagunii keerulisevõitu ja ma ootasin seda reisi nii väga. Lisaks teiste negatiivsete emotsioonide kumuleerumine, igemepõletik, külmavõetud roosid, mõned pisiasjad otsa. Ja saigi karikas täis.
Saun ja magamine aitasid. Nüüd suudan juba mõelda, et meil on võrreldes miljonite kusagil võõrsil olevate inimestega isegi vedanud, ma istun kodus arvuti taga, mitte ei pea kusagil kohvri otsas paaniliselt kojusõiduvõimalust ootama. See ootamine oligi kõige hullem, teadmatus - kas lendame, kas hakata pakkima, mitte? Vastik. Kui lõpuks Bookinghouse teade tühistatud lennu kohta meilboksi potsatas, hakkas isegi kergem. Vähemalt mingisugunegi teadmine, mis siis, et mitte just meeldivate killast.
Loodetavasti pole ka roosid nii kapitaalselt külmavõetud, ehk on ainult maapealsed osad pihta saanud. Osadel pole üldse häda midagi.
Igemepõletik andis ka hommikuks järgi.
Kui ma kell kaheksa silmad avasin, akna taga tuiskas. Kõige ehtsam lumetuisk. Õnneks sulas lumi maapinnal kohe. Nüüd paistab päike, aga tuul on väga tugev ja jäine.
Homme - homme lähen ilmselt tööle. Kui vaadata järgmise nädala ilmateadet, siis nulli ümber keerlev temperatuur õuetegemisi eriti ei soodusta ja puhkust nelja seina vahel arvutit vahtides veeta oleks ka kaunis mõttetu. Mul on sellest neljast seinast rohkem kui kõrini.
Ainukesed, kes kujunenud olukorraga rahul on, on jalge ees norisevad koerad.
***
Täienduseks netist leitud nali:
Britain : WTF Iceland ?!? Why did you send us volcanic ash ? Our airspace has shut down. Iceland : What ? It's what you asked for isn't it ? Britain : NO! CASH! you dyslexic fuck. CASH not ASH! Iceland : woooops..

7 kommentaari:

Bianka ütles ...

Olen märganud, kui vabastav see on, kui peatäie ära nutad. Selles osas on naistel on elu kergem kui meestel, sest mehed ju ei nuta...

Sinul läks tõesti hästi, võrreldes nendega, kes koju tagasi ei pääse. Euroopas valitseb praegu täielik kaos, hotellid on täis, bussipiletid müüdud, rendiautod otsas jne. Tsivilisatsioon on ikka pagana haavatav.

Pole oma rooside olukorra kohta veel selgust saanud. Suvila omadel oli küll kõigil hing sees.

Heli ütles ...

Kahju!
Lohutan sellega, et kõike neid tegevusi saab ennistada, edasi lükata, asendada.
Kuigi... täitsa inimlik, et kõik, mis plaanid sassi löövad kõigutavad enesekindlust. Seda vähest, millest inimesel igapäevases tegevuses kinni hoida ja tuge otsida. Millegi hea ootus. Ise oleksin ka väga rööpast väljas. Tänagi... ei kutsu mind miski lõõtsuva tuule kätte ja seega tuleb kõik eilsed kavad ümber teha:) Aga küll ma miskit meeldivat välja mõtlen!
Kuidas Tuulest viidud raamatus see Scarlett ütleski?:)

elfriide tramm ütles ...

hee, ma ulusin ka eile õhtul korraliku peatäie :). kõik see kusagil saapamaal kojusaamist ootav kallim, 9,5 h rasket füüsilist tööd ja üleüldse :). aga pole hullu. ja eks inime peabki aeg-ajalt vist tunda saama, et mitte tema ei kontrolli asjade käiku suures plaanis.

elfriide tramm ütles ...

kuule, kas sul reisitõrkekindlustus oli?

Lugesin: "Suuremad kindlustusfirmad on täna teatanud, et hüvitavad reisitõrkekindlustuse omanikele lennu tühistamisest ja lennugraafiku muudatustest tekkinud mõistlikud ja vajalikud transpordi- ja majutusteenuste lisakulud ning reisil kasutamata jäävatele teenustele tehtud kulutused, näiteks majutusasutustele tehtud ettemaksed, edasilendude piletid, ostetud ekskursioonid ja kontserdipiletid."

Minuke ütles ...

Iga asi, ka kõikse hullem on millekski hea. Milleks on hea üks ärajäänud puhkus - täna ei oska öelda. Vbl, et Sa ei pea koos teistega olema kaoses. Meie peretuttav, 15-aastane tüdruk on Roomas näiteks...
Aga kui Sa ei läheks tööle, läheks hoopis Spasse, hellitaks ihu seal?

KR ütles ...

Mina mõtlesin seda, et räägime selelst, et ühel päeval pole meil naftat ja mis siis kõik saama hakkab.
Ja siis purskab üks vulkaan ja ongi kõik. Lennuk ei lenda.

elfriide tramm ütles ...

laborihiir - lend rooma-vilnius toimub. seoses sellega jääb üle 3 bussipiletit rooma-tallinn. kui see sugulane sul huvitatud on, anan märku (thelalt saad kontaktandmed). väljumine täna õhtul kell 19.00 roomast.